januari 7 2021

Temperaturen är hög ut i kroppen

Det är väldigt populärt att virka temperaturfiltar, där man virkar ett varv, en ruta eller liknande, varje dag hela året, i en färg som representerar dagens temperatur.

Eftersom jag känner mig själv så vet jag att jag skulle tröttna längs vägen om jag gav mig på ett sånt projekt så jag har kommit på en egen variant. Jag ska virka en väggprydnad, som en smal halsduk, i mossvirkning, varannan luftmaska, varannan fastmaska.

Färgerna jag tänker använda har jag plockat från tidningarnas temperaturskala och jag valde Scheepjes Catona eftersom det kommer i så många färger. Har inte bestämt än om jag ska virka en kant runt, i så fall blir det i den gråa färgen på bilden.Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 07 jan 2021 by Boktanten in category "Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.