Jag har slutat avge nyårslöften, istället sätter jag intentioner för det nya året och dessa är mina intentioner för 2022, utan inbördes ordning:

* Läsa mer – tittar på lite olika läsutmaningar som jag tänkte haka på, men det viktigaste är ändå att fortsätta läsa så mycket som möjligt – och att blogga om det. På ett eller annat sätt.

* Äta mer vegetariskt – minst tre måltider i veckan ska vara vegetariska, i den betydelsen att de inte innehåller kött, fågel eller fisk. (Du får gärna ha någon annan definition på vad som räknas som vegetarisk kost, men detta är min blogg och här bestämmer jag. Punkt.)

* Baka mer – jag gillar att baka, kanske inte är så bra på så mycket annat än småkakor, men övning ger färdighet sägs det ju.

* Gå ner i vikt – låter kanske som ett klassiskt nyårslöfte, men sen september -20 har jag gått ner 30 kilo, tyvärr även upp några så därför har jag några kilon kvar till önskad målvikt så dit ska jag nå under året tänkte jag.

* Träna mer – får se i vilken form det blir, högst troligt hemmaträning av något slag eftersom jag är världssämst på att ta mig iväg nånstans.

* Virka klart projekt – förhoppningsvis färdigställa fler än jag startar nya.

* Brodera klart projekt – samma som ovan, fler färdigställda än nystarter.

* Fixa i lägenheten – bland annat behöver vi slänga ut schabraket till duschkabin vi har, och skaffa ny kyl och frys, sen är det en del annat som behöver åtgärdas. Lite i taget och ingen brådska är melodin för det projektet, har vi bott här i två år utan att åtgärda något av det så kan vi faktiskt lika gärna vänta ett tag till om det skulle vara så.

* Återinföra köpstopp – för att spara pengar till renovering, semester och framtiden. Typ så. ”Regler” för köpstoppet kommer senare.

* Blogga mer – minst tre inlägg i veckan, kanske även lägga in gamla inlägg från tidigare bloggar, har inte bestämt mig om det än, men det vore lite najs att ha allt samlat, det har ju blivit några bloggar och inlägg genom åren (började blogga 2004), under samma namn men först nu på egen domän.

* Prova nya saker – har väl inte riktigt tänkt klart om den här punkten. I slutet av förra året provade jag på att knäcka ett revben, det slipper jag i alla fall lägga till på den här punkten i år.

* Lära mig nya saker – tänker väl mest handarbetsmässigt, har till exempel skaffat en bildvävram, men kanske dyker det upp saker efter hand inom andra områden.

Sådär ja. Det var väl inte så farligt. Det fixar jag galant. Eller nåt.

Välkommen hit =)