Årets första bok utläst. Del 3 i serien om Sardinön, av systrarna Annika och Jessika Devert.

Tanken med bloggen var väl lite att jag skulle skriva om böckerna jag läser, men samtidigt så finns det så otroligt många bok-bloggar redan, mestadels av typen ”kopiera baksidestext/förlagstext, sätt ett betyg och affiliate-länka till en bokhandel eller två”, så det känns egentligen inte som att jag skulle tillföra något. Eller så är det bara för att jag är lat, trött och allmänt fantasilös för stunden. Nästa bok kanske får en riktig recension.

Men för att återgå till den här boken. Den var bra. Riktigt bra. Men så gillar jag ju feelgood-böcker också. Speciellt serier där man får följa huvudpersonerna lite längre än i bara en bok. Den här serien består av fem delar så nu har jag två kvar att se fram emot, fast del 5 släpps inte förrän i oktober så det blir en lång väntan.