Var med mamma in på Rusta idag för hon skulle köpa garn, jag skulle inte handla nåt eftersom jag har köpstopp. Men förstås kom även jag ut med några köp.

En grej kan jag rättfärdiga – en kökshandduk, för att en av våra två gått sönder – och visst kan jag hitta ursäkter för övriga saker också, 2 par fingervantar (mamma brukar tappa bort sina så hon brukar få mina när hon behöver, fast den här gången köpte även hon), en julduk (vi har inga juldukar alls) och två förpackningar mini-julkulor (att göra örhängen av inför kommande julmarknader), men ursäkter eller inte så ryms detta inköp på totalt 47,40 inom min fria 500-lapp per månad.

Även om det känns lite trist att shoppa redan första veckan på köpstoppet så är det inget riktigt ”brott” mot mina restriktioner. Jag är mest förundrad över att jag inte köpte något garn, som normalt är en av mina fallgropar.