juli 5 2019

Det du inte vet

Den artonde boken i Anna Janssons deckarserie om Maria Wern. Som vanligt får jag en känsla av Morden i Midsomer när jag läser de här deckarna, inte alls en dålig känsla eftersom jag verkligen gillar Barnaby och hans kollegor, allra helst de gamla avsnitten med Tom Barnaby. Lättläst och spännande och som allra oftast så är det inte förrän framåt slutet som det framkommer att det inte är den/de man tror som är skyldig/a. En bok kvar innan det är dags för den senast utkomna =)Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 05 jul 2019 by Boktanten in category "böcker", "deckare", "skönlitteratur

1 COMMENTS :

  1. By Sandra L on

    Maria Wern har jag faktiskt svårt för, har läst några o blir bara frustrerad. Tycker inte att man får lära känna huvudpersonen liksom o det känns tunt för mig, icke trovärdigt. Njä. Samma med tvserien. Inte för mig 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.